Els protagonistes 2

Ismael Cabezudo

Ismael Cabezudo,

Mataró, 1973

Viu a Arenys de Munt. Treballa a Mataró.
Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de Pintura. Ha ampliat els seus estudis participant en diferents cursos dels Juliols de la UB i workshop’s a Can Xalant dels que cal destacar els realitzats amb René Francisco i amb Rogelio López Cuenca. També ha cursat estudis d’interiorisme a l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona i, des de l’any 1999, és alumne del Taller de Gravat que organitza el PMC sota la direcció tècnica de Jordi Rosés i Pilar Lloret.

Actualment és professor de Batxillerat, tutor i responsable de l’àmbit d’Arts de de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. Fruit d’aquesta relació professional, ha dut a terme tasques curatorials i de creació de projectes d’entre els que cal destacar: Efimèr-ide. Tal dia com ahir (2005), SÓC / COS (2007) Rastres (2008) i In Corpore (2008).

Pel que fa a l’ús de les TIC, és autor i gestor del bloc SOMGENTBATART i de LA BOMBETA ENCESA. També és el creador del wiki TERÀPIES DE XOC.

Realitza la seva primera exposició individual a la galeria Diàlegs de Mataró sota el títol Trànsits, a la qual segueixen una mostra a la galeria 37º de Barcelona i una altra a l’Arcàdia Cafè Cultural de Mataró. Ha participat en exposicions col·lectives a Argentona, Canet de Mar, el Vendrell, Sant Joan Despí, Cornellà, Barcelona, Mataró i recentment a Ceret. L’any 2004 és seleccionat per participar en una mostra selectiva organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art. Ha estat seleccionat en diverses edicions de la Mostra d’Art Jove de Mataró. També ha participat en algunes edicions de les mostres del carrer de Sant Pere més Alt i a les col·lectives del Taller de Gravat organitzades pel PMC. El seu últim treball ha estat el workshop El viatge digital. Resseguint-me. Un treball realitzat amb 17 participants i que s’ha clos en una exposició al Centre d’Art Ca l’Arenas de Mataró.

En els seus projectes més propers hi ha la participació en una mostra col·lectiva de 99 artistes del Maresme i la col·laboració en el projecte EL REVÉS DE LA TRAMA de Rogelio López Cuenca www.mapademataro.net

L’Ismael, com en Lluís, implementarà en el seu projecte la metodologia flipped classroom, es farà un seguiment del seu projecte en aquesta investigació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s