Els projectes 2

Els projectes 2. Definició del projecte de l’Ismael Cabezudo.

L’objectiu principal del projecte és el de modificar la metodologia que s’està utilitzant actualment a l’escola pel que fa a l’avaluació trimestral de les diferents assignatures que cursen els nostres alumnes. La proposta és la de passar d’una avaluació per matèries i continguts, a una avaluació més competencial dels coneixements que van adquirint els alumnes del batxillerat d’arts. Per intentar assolir aquest objectiu, proposem dur a terme un únic projecte que englobi totes les matèries d’aquesta modalitat: dibuix artístic, dibuix tècnic, tècniques d’expressió gràfico-plàstica, volum i art assistit per ordinador.

La tasca proposada es durà a terme en equips (grups de 4 – 5 alumnes) a partir d’una proposta de treball per projectes relacionat amb els camps professionals de l’alumnat de la modalitat artística i que a més a més, s’apropi el màxim possible als continguts que s’hagin treballat durant el trimestre en curs i els anteriors.

La proposta de treball, així com els continguts que aborda, es formularan a través d’una pàgina web que tindrà una estructura de WebQuest. Serà dins d’aquesta web on s’hi podran trobar, a més de documents, imatges i enllaços, vídeos que incorporaran píndoles de coneixement (aplicant la metodologia flipping the classroom) que facilitaran a l’alumnat els coneixements teòrics suficients per poder dur a terme la seva pràctica.

A partir d’aquesta proposta la idea de la investigació és avaluar quina incidència té l ‘aplicació de la metodologia flipping the classroom en el rol dels docents i de l’alumnat.

#classecapgirada

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s