Reflexió 5

Avui he realitzat la segona entrevista en profunditat. El company entrevistat ha estat l’Ismael Cabezudo. L’entrevista ha tingut una durada aproximada de 35 minuts. S’ha efectuat a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, on es portaran a terme els projectes tant d’en Lluís Ballarín com de l’Ismael.

L’entrevista ha transcorregut en un ambient de cordialitat i complicitat. L’únic fet remarcable ha estat un cert soroll de fons degut a que les aules del costat estaven ocupades amb activitat acadèmica.

Realment, en la mesura que vaig recollint dades van apareixen nous temes de reflexió al voltant de la metodologia: podem demanar que els alumnes facin una doble jornada? És a dir, si han de treballar la teoria a casa, quan de temps disposen i han de dedicar?. Una escola de secundària no és la universitat, podem aspirar als mateixos objectius respecte a la metodologia del flipped? Quins objectius ens hem de plantejar? No serà tot plegat una enèsima moda?

Bé, algunes coses sobre la taula que haurem d’anar desgranant…

Anuncis

Un pensament sobre “Reflexió 5

  1. ismael peña-lópez diu:

    “podem demanar que els alumnes facin una doble jornada”

    Bona pregunta… però potser aquesta pregunta no és exclusiva de la “flipped”, sinó de l’actual model: quants deures posem?

    Sobre la pregunta si l’escola de secundària pot aspirar als mateixos objectius que la universitat, la resposta segurament no. El perquè, que és la pregunta rellevant, segurament sorgirà de la pròpia recerca 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s