Reflexió 1

Ja fa algunes setmanes que estem treballant en el projecte final de màster. De fet en les dues matèries de preparació de la investigació (Recerca en e-learning i Mètodes i tècniques en investigació), a banda de preparar-nos conceptualment en aspectes relacionats amb la investigació, vàrem fer un treball previ sobre el projecte a presentar. Aquest  treball previ sols havia estat revisat pel professor de l’aula des d’un punt de vista formal i no tant en relació al projecte en si; l’objectiu principal es que entenguéssim els conceptes i els poguéssim aplicar.

Aquesta feina prèvia realitzada en les matèries de preparació, ha estat fonamental. En el meu cas, i suposo que en de la majoria dels meus companys, mai no m’havia format en el món de la investigació. Ha estat tota una descoberta i hem entrat en tot un món nou i de gran complexitat.

La dificultat ha augmentat encara més al concretar el treball i aplicar els conceptes apresos de manera teòrica a la realitat d’un projecte. Les pautes i l’acompanyament del tutor de recerca són fonamentals.

Deixa un comentari